Programserie: Livskoreografier – infrastrukturer för ett levbart liv #2

15 augusti - 23:59 Öppet arrangemang

Del två av tre i den publika programserien i samband med projektet Choreographies of the Social.

När: 15/8, Eftermiddag/kväll (exakt tid bekräftas inom kort)
Var: Inuti konstnären Jonas Staals installation i Reaktorhallen R1, KTH Campus, Drottning Kristinas väg 51, Stockholm
Språk: Engelska
Anmälan: OSA senast 12 augusti, mer info kommer

En publik programserie i samband med projektet Choreografies of the Social (2019). Programmet bjuder på presentationer av filosofen Jason Read (USA), performanceforskaren, curatorn och dramaturgen Gigi Argyropoulou (GRC) och konstnären Malin Arnell (SWE), följt av ett panelsamtal.

När det sociala rummet förändras häftigt, påverkas också förutsättningarna för hur livet kan levas. Under denna programserie behandlas de livskoreografier som springer ur dagens sociala infrastrukturer. Programserien är en del av Choreographies of the Social och bjuder in till tre tillfällen med performance, filmscreenings och samtal som öppnar för vidare tolkningar av de begrepp som projektet utgår ifrån.

Medverkande: Filosofen Jason Read (USA), performanceforskaren, curatorn och dramaturgen Gigi Argyropoulou (GRC) och konstnären Malin Arnell (SWE), följt av ett panelsamtal.
Moderator: Frida Sandström

Programserien Life Choreographies – infrastructures for a livable life har tagits fram av Frida Sandström till minne av Alina Popa, i samarbete med Annika Enqvist, Elena Jarl och Edi Muka/Statens konstråd och är en del av det publika programmet för projektet Choreographies of the Social.

På bilden: Malin Arnells verk Slow Dancing With Two Fans (2014/2018). Foto: Carolin Lange.

Programserien fortsätter i Stockholm 21 augusti 2019.