Choreographies of the Social

Under två veckor i augusti, i samband med Stockholms Kulturfestival, visas ett brett utbud av konst i tekniker som installation, video, performance, ljud, upplevelser, teater och en konferens.

Choreographies of the Social utforskar de föränderliga sociala relationerna. Projektets utgångspunkt är konstnärliga och aktivistiska praktiker som undersöker hur vi förhåller oss till varandra och till omvärlden. Konstverken tar fäste på vår tids sociala spänningar och globala dynamik.

Välkommen att boka plats

Nu går det att boka plats på Jonas Staals Interplanetary Species Society – Assembly. Den 24 augusti kl 11–18 samlas aktörer från fält som konst, arkitektur, design, teori och vetenskap för att diskutera ämnen som interplanetär infrastruktur, hur vi kommunicerar med icke-mänskliga subjekt och visioner om ett fritt kosmiskt styre.
Läs mer och anmäl dig här

Välkommen att boka plats till teaterföreställningen Vilka är ni? av Ingela Ihrman och Maja Salomonsson. 22–25 augusti ges sex föreställningar i centrala Stockholm. Vilka är ni? är en teaterföreställning för hela familjen. Publiken möter karaktärer från skogens växt- och djurvärld i en absurd och poetisk föreställning. Den passar från 8 år och är 45 minuter lång.
Läs mer och anmäl dig här

När: 13–25 augusti 2019
Var: Runt om i Stockholm, bland annat på Stockholms kulturfestival.

Choreographies of the Social presenterar nya verk av Jonas Staal, Shilpa Gupta, The Bridge Radio, MYCKET och Public Movement, såväl som existerande verk av Ingela Ihrman & Maja Salomonsson, Klas Eriksson, Molly Haslund och Cecilia Parsberg.

I Choreographies of the Social ingår också samtalsserien Livskoreografier – instruktioner för ett levbart liv.
4 juni kl 14.30–18.30
15 augusti kl 16.00–19.00
21 augusti kl 16.00–19.00


Choreographies of the Social i Stockholm 13–25 augusti