Vilka är ni?

Konstnär: ingela ihrman, maja samuelsson, ögonblicksteatern Kategorier: Tillfällig konst Ort:

Vilka är ni? är en teaterföreställning för hela familjen. Publiken möter karaktärer från skogens växt- och djurvärld i en absurd och poetisk föreställning. Den passar från 8 år och är 45 minuter lång.

Konstnären Ingela Ihrman och regissören Maja Salomonsson riktar blicken mot naturen och försöker förstå vad det egentligen innebär att vara människa. Tillsammans med publiken utforskar de roller, identiteter och förväntningar. Vad kan djur- och växtvärlden lära oss om vår mänsklighet? Vad innebär det att vara något eller någon? Vem får ställa frågor och vem får ge svar? Vem spelar en roll och vem gör det inte? Och vad händer egentligen när vi väntar på att något ska börja?

Publiken är delaktig och frågor som kan dyka upp är: Föder ni levande ungar?  Är ni vakna om natten eller på dagen? Kan ni flyga? Sjunger ni? Hur håller ni värmen när ni fryser? Sover ni nära varandra eller var för sig? Kan ni se i mörkret? Bestämmer alla lika mycket när ni leker tillsammans? Har ni svans? Hur långa är era rötter? Är ni fullvuxna eller blir ni hela tiden större? Hur höga kan ni bli?  Tar ni hand om dem som är sjuka eller låter ni dem vara ensamma? Vad händer med er när ni dör? Är ni rädda för att bli fångade? Är ni rädda för att inte få vara med?  Är ni rädda för de ni inte känner? Är ni farliga för varandra?

På scen: Stefan Andersson, Sara Gallardo, Karin Larson, Manour Salti, Johanna Sallander och Daniel Tholander. 
Föreställningen är skapad av konstnären Ingela Ihrman och regissör Maja Samuelsson i samarbete med Ögonblicksteatern.

Tid och plats och information om biljettköp kommer att publiceras här inom kort.